Ny video forklarer fjernvarmen på ét minut

Ny video forklarer fjernvarme


01
okt
Med en ny video gør vi det let for dig at fortælle eksisterende og potentielle kunder om fjernvarmens mange fordele.


Når man koger helt ind til benet, er det egentlig ikke ret svært at forstå, hvorfor en ret kompleks størrelse som fjernvarme giver så stor værdi for samfundet og den enkelte forbruger.

Faktisk kan det forklares på ét minut – eller rettere: et minut og 16 sekunder.

Så kort er vores helt nye video ’Hvad er Fjernvarme’ nemlig. Og det betyder, at du ikke behøver ret meget taletid overfor både eksisterende og potentielle kunder, når du gerne vil fortælle dem om fjernvarmens mange fordele.

 

Find videoen i FjernvarmeStock

Du finder videoen ’Hvad er fjernvarme’ i vores nye billede- og videobank, FjernvarmeStock. Her kan du både se og bestille videoen. Se 'Hvad er fjernvarme' under kategorien 'video' i FjernvarmeStock.

I FjernvarmeStock har du desuden adgang til en masse andet medieindhold af høj kvalitet, som er rettet specifikt mod fjernvarmebranchen.

Prisen for videoen ’Hvad er fjernvarme’ er 3.500 kroner eks. moms. Du kan også bestille videoen ved at kontakte Majbritt Fegar på tlf. 7630 8035 eller mf@informationsfond.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

We are social