FjernvarmeStock - Filer, billeder og videoer til fjernvarmebranchen

FjernvarmeStock


23
sep
Få let adgang til billeder og video specifikt til fjernvarmebranchen.


FjernvarmeStock er vores nye tjeneste, som gør det lettere for dig som fjernvarmeselskab eller leverandør at downloade og anvende relevante billeder og video på din hjemmeside eller i din markedsføring.

Et billede siger mere end tusinde ord, lyder klichéen.

Netop derfor er det også enormt vigtigt at vælge det helt rigtige billede eller den helt rigtige video, når du gerne vil fortælle om fjernvarmen eller sælge til branchen.

Men i mange billede- og videobanker – eller såkaldte stock-arkiver – kan det være svært at finde ret meget medieindhold, der lige passer specifikt til fjernvarmebranchen.

Det har vi som markedsføringsbureau for fjernvarmebranchen til gengæld samlet en hel del af gennem årene – og det får du nu adgang til gennem vores nye tjeneste, FjernvarmeStock.

Se vores udvalg af billeder og videoer her.

 

Hvad kan du forvente af FjernvarmeStock

I FjernvarmeStock samler vi udvalgt billede- og videomateriale, der netop henvender sig til fjernvarmeselskaber og leverandører. På den måde har du altid relevant medieindhold til din hjemmeside eller din markedsføring lige ved hånden.

Vi har inddelt det hele i forskellige kategorier, så du nemt kan tilgå de billeder eller den video, du netop står og skal bruge. Faktisk har du ligefrem adgang til hele kampagner med tilhørende tekst, som du med få klik kan hente.

Og vi tilføjer selvfølgelig løbende nyt indhold, som du let kan plukke ud, når du har brug for det.

 

Sådan gør du

Start med at få oprettet din bruger - du anmoder om at få en via formularen 'Skal vi oprette dig som bruger?' på FjernvarmeStock

Efter du er oprettet som bruger og har valgt et password, kan du nu logge ind og gå igang med at bruge FjernvarmeStock.

For at gøre indholdet i FjernvarmeStock så let tilgængeligt som muligt, har vi lavet et klipsystem, som du kan bruge til at betale for indholdet.

Klippene købes i pakker, og er klar til brug med det samme, så du skal ikke vente på en faktura fra os, før du kan downloade dit materiale.

Klippene bliver forbundet til din bruger, så du altid kan komme tilbage og bruge dine resterende klip på nyt materiale senere.

Du kan følge med i, hvor mange klip du har tilbage i infoboksen under 'Kategorier'.

 

Kom i gang med FjernvarmeStock

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

We are social